Photo © EPS
Photo © EPS
Photo © EPS
Photo © EPS
Photo © EPS
Photo © EPS
Photo © EPS

O Residence Renovation

 Retour à la liste des projets
Lieu
Tokyo
Année
2004

Introduced in the book “Young Asian Architects”: daab, 2006

[design concept]
“Re-fine renovation to enhance life for senior citizen”
The new layout of the house was changed to have the core living area on the mezzanine and the 2nd floor. The main bedroom, the living room and the dining kitchen area comprise a single large space much freer to use than before. Louvers on the façade provided a totally new face matching well with the surroundings of the site.

[credits]
architect: Ken Hashimoto/EPS
interior designer: Miki Takayama
constructor: Seiei Kensetsu

[data]
location: Tokyo, Japan
completion: 2004
building use: dwelling
structure: wooden construction
net floor area: 98.34㎡
number of stories: 2

Autres projets de Environmental Planning Studio

10 tubo (33㎡) House
Tokyo
K Project
Tokyo
Cafe Lounge Omotesando montoak
Tokyo
K Residence
Hyogo
JKK Headquarters
Kyoto
Sloping House Project
Undefined