Foto © EPS
Foto © EPS
Foto © EPS
Foto © EPS
Foto © EPS
Foto © EPS
Foto © EPS

O Residence Renovation

 Volver a la lista de Proyectos
Ubicación
Tokyo
Año
2004

Introduced in the book “Young Asian Architects”: daab, 2006

[design concept]
“Re-fine renovation to enhance life for senior citizen”
The new layout of the house was changed to have the core living area on the mezzanine and the 2nd floor. The main bedroom, the living room and the dining kitchen area comprise a single large space much freer to use than before. Louvers on the façade provided a totally new face matching well with the surroundings of the site.

[credits]
architect: Ken Hashimoto/EPS
interior designer: Miki Takayama
constructor: Seiei Kensetsu

[data]
location: Tokyo, Japan
completion: 2004
building use: dwelling
structure: wooden construction
net floor area: 98.34㎡
number of stories: 2

Otros proyectos de Environmental Planning Studio

Numabukuro Apartment Project
Tokyo
Waterfront Project
Hyogo
Sloping House Project
Undefined
Dooshion E Park SOHO Project
Beijing, China
Tibet Hotel Project
Tibet, China