Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign

Sukiyabashi Park

 Back to Projects list
Location
Tokyo
Year
2016

In this project, we renovated a park while retaining the original leafy atmosphere created by the existing large trees. A strip of greenery that had previously hidden the façades of stores located below an underpass was transformed into a plaza facing the display windows, and pedestrian traffic through the park was rearranged to flow smoothly without intersecting the lines that form outside a well-known lottery ticket booth also located here. The masonry was repaired but for the most part reused the existing Sukiyabashi stone. Overall, the renovation reconstructed the subtle, unaffected charm of this park that has melted into the city in its role as gateway to Ginza.

Other Projects by PLATdesign

NSENGI Kitakyushu Technology Center
Fukuoka
Hangzhou Meilizhou Church
Zhejiang, China
Kashiwa Center Cemetery
Chiba
Prologis Park Kitanagoya
Aichi
Ovaless House
Fukushima
NSENGI Kitakyushu Dormitory
Fukuoka