Photo © Yasuno Sakata
Photo © Yasuno Sakata
Photo © Yasuno Sakata
Photo © Yasuno Sakata
Photo © Yasuno Sakata
Photo © Yasuno Sakata
Photo © Yasuno Sakata
Photo © Yasuno Sakata

SOL

 Retour à la liste des projets
Année
2013

While drafting the design of cnest, we received an offer to design a house on the neighboring lot by sheer coincidence.

Although the layouts are quite similar to each other due to similar terms and conditions of construction, SOL has defining characteristics of embracing light and framing scenery.

Designed using sequential repetition, the unusual arrangement of large square windows provides residents with a breath-taking view from almost every angle. Whether sitting, standing, or walking, one will have a picturesque view at any given hour of the day.

We have designed a quiet house filled with light by once again controlling the contrast of light and shadows.

The views are equally beautiful at dusk, as one has an impressive view of the sun melting into the lush landscape surrounded by the Oiso Mountains.

Autres projets de CUBO Design Architect

Gallery MOMO 2
Tokyo
I-house
Tokyo
cnest
Kanagawa
2KAM
Kanagawa
BLISS
Kamakura City, Kanagawa
RenoF
Kanagawa