Duo Hills Minami-Machida THE GARDEN

Tokyo
Entrance garden
Photo © Takahiro Shimizu
Entrance garden
Photo © Takahiro Shimizu
Entrance garden
Photo © Takahiro Shimizu
Park connecting to the entrance garden
Photo © Takahiro Shimizu
Park connecting to the entrance garden
Photo © Takahiro Shimizu
Park connecting to the entrance garden
Photo © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Photo © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Photo © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Picture © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Photo © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Photo © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Picture © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Photo © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Photo © Takahiro Shimizu
Wall art designed for the windbreak room
Photo © Takahiro Shimizu
Wall art designed for the windbreak room
Photo © Takahiro Shimizu
Photo © Takahiro Shimizu
Photo © Takahiro Shimizu
Drawing © STGK Inc.
Landschapsarchitecten
STGK Inc. | studio gen kumagai
Locatie
Tokyo
Jaar
2019
Kosten
Undisclosed
Verhalen
Undisclosed
Real estate developer
Hoosiers Corporation
Architecture
g-mute planning
Planting plan
TREEFORTE

Duo Hills Minami-Machida THE GARDEN is situated near Minami-Machida Station, which has become a popular area due to recent developments, including the construction of large-scale commercial facilities near the station. Many people have moved to this area and a new community is growing. Our concept for the landscape design was "circles that bond," and we placed many features that allow activities within the garden to be visible and ready for interaction. In doing so, we hoped to make a new addition to what the town has to offer. Inside we created three areas: the entrance approach, an inner circular garden that functions as a communal space, and the "arena garden" public area. We placed a large ring of sofas in the inner circular garden that allows people to sit facing each other while enjoying natural elements. In the entrance approach and the arena garden we used a design that incorporates various linked spaces with circular motifs that join the residents with people who live in the wider area. Our idea was that these spaces would work as a bond between the different groups.

Gerelateerde projecten

  • Wellness Bogn Sedrun
    Walter Bieler AG
  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect

Magazine

Andere projecten van STGK Inc. | studio gen kumagai

Frespo Inage Renewal Project
Chiba
Mitsui Garden Hotel Osaka Premier
Osaka
AEON MALL Wakayama
Wakayama
Grand Mall Park
Yokohama
Jissen Women's University Hino Campus
Tokyo
MUFG Global Learning Center
Yokohama