Entrance garden
Foto © Takahiro Shimizu
Entrance garden
Foto © Takahiro Shimizu
Entrance garden
Foto © Takahiro Shimizu
Park connecting to the entrance garden
Foto © Takahiro Shimizu
Park connecting to the entrance garden
Foto © Takahiro Shimizu
Park connecting to the entrance garden
Foto © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Foto © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Foto © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Dibujo © Takahiro Shimizu
Circle garden (court)
Foto © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Foto © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Dibujo © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Foto © Takahiro Shimizu
Combination furniture for the community room
Foto © Takahiro Shimizu
Wall art designed for the windbreak room
Foto © Takahiro Shimizu
Wall art designed for the windbreak room
Foto © Takahiro Shimizu
Foto © Takahiro Shimizu
Foto © Takahiro Shimizu
Dibujo © STGK Inc.

Duo Hills Minami-Machida THE GARDEN

 Volver a la lista de Proyectos
Ubicación
Tokyo
Año
2019
Coste
No divulgado
Pisos
No divulgado
Real estate developer
Hoosiers Corporation
Architecture
g-mute planning
Planting plan
TREEFORTE

Duo Hills Minami-Machida THE GARDEN is situated near Minami-Machida Station, which has become a popular area due to recent developments, including the construction of large-scale commercial facilities near the station. Many people have moved to this area and a new community is growing. Our concept for the landscape design was "circles that bond," and we placed many features that allow activities within the garden to be visible and ready for interaction. In doing so, we hoped to make a new addition to what the town has to offer. Inside we created three areas: the entrance approach, an inner circular garden that functions as a communal space, and the "arena garden" public area. We placed a large ring of sofas in the inner circular garden that allows people to sit facing each other while enjoying natural elements. In the entrance approach and the arena garden we used a design that incorporates various linked spaces with circular motifs that join the residents with people who live in the wider area. Our idea was that these spaces would work as a bond between the different groups.

Otros proyectos de STGK Inc. | studio gen kumagai

Frespo Inage Renewal Project
Chiba
Mitsui Garden Hotel Osaka Premier
Osaka
AEON MALL Wakayama
Wakayama
Grand Mall Park
Yokohama
Jissen Women's University Hino Campus
Tokyo
MUFG Global Learning Center
Yokohama