Kinjofuto Parking Lot

Nagoya
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Dibujo © STGK Inc.
Landscape Architects
STGK Inc. | studio gen kumagai
Ubicación
455-0848 Nagoya
Año
2017
Coste
No divulgado
Pisos
5 - 20 pisos
Cliente
Nagoya City, 名古屋市
Architect
Takenaka Corporation

Here we have undertaken a green wall project for a newly opened multi-storey car park in the coastal area of Nagoya, which has seen an increase in development of commercial and entertainment facilities in recent years. Along the sides of the 22.59 meter tall, six-floored building, wires have been stretched for vines to climb. Trees of various sizes were placed in-between the wires to emphasize the greenery. We have tested various vine plants at the location to select the those that can withstand the harsh coastal conditions. SUS wire with white PVC coating was used as the base material for the green wall, and they are visible from the outside. By working something that are normally hidden into a part of the design, we have aimed to retain the design features even during seasons with less foliage.

Proyectos relacionados

  • Wellness Bogn Sedrun
    Walter Bieler AG
  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect

Magazine

Otros proyectos de STGK Inc. | studio gen kumagai

Frespo Inage Renewal Project
Chiba
Mitsui Garden Hotel Osaka Premier
Osaka
AEON MALL Wakayama
Wakayama
Grand Mall Park
Yokohama
Jissen Women's University Hino Campus
Tokyo
MUFG Global Learning Center
Yokohama