Tokyo Square Garden

Tokyo
Facade
Photo © Hiroyuki Hirai
Landscape
Photo © Hiroyuki Hirai
Corridor
Photo © Hiroyuki Hirai
Corridor
Photo © Hiroyuki Hirai
Kindergarden
Photo © Hiroyuki Hirai
Lighting Designers
WORKTECHT & Co.
Location
Tokyo
Year
2013

Between Ginza and Nihonbashi, there is a place called Kyobashi, which located in the center of Tokyo, is the location of this project. For a period, this place hasn’t draw too much attention from the public until this project started to take place. “Kyobashi Hills” is the concept of this project, which means input as much as green / plants to form the project, which was also unusual in Ginza wither in Nihonbashi area.
The foundation of the offices on the top levels of this project-building is 68m² square, therefore the building has very big eaves. For the lighting plan of this project, the concept is lighting-up the corner of the eaves to emphasize the identity of this building.

Related Projects

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Magazine

Other Projects by 株式会社ワークテクト

Mercedes-Benz Connection Tokyo
Tokyo
Nippon Daira Hotel
Shizuoka
Shangri-La Hotel Tokyo
Tokyo
Ginza Wako
Tokyo
Penta Hotel Hong Kong, Kowlong
Kowloon, Hong Kong
Ritz Calton Kyoto
Kyoto