Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign
Photo © PLATdesign

COBY Preschool Sekimachi

 Back to Projects list
Location
Tokyo
Year
2014

A semi-exterior walkway constructed from wisteria trellises, louvers, and vining plants forms the interface between this preschool and the long, narrow road alongside it. The children are visible through this green screen, adding liveliness to the neighborhood. The playground is designed to draw out their curiosity and make them want to run around, with features including a multilevel lawn, stone slope, low but sheer “cliffs,” running water, cloud-like netting, and a Tarzan rope. We hope that this playground modeled on nature will continue to evolve as the children customize it for themselves.

Other Projects by PLATdesign

NSENGI Kitakyushu Technology Center
Fukuoka
Hangzhou Meilizhou Church
Zhejiang, China
Kashiwa Center Cemetery
Chiba
Prologis Park Kitanagoya
Aichi
Ovaless House
Fukushima
NSENGI Kitakyushu Dormitory
Fukuoka