Photo © ReBITA
Photo © ReBITA
Photo © ReBITA
Photo © KOP
Photo © ReBITA
Photo © ReBITA
Photo © KOP
Photo © KOP
Photo © KOP
Photo © ReBITA

ReNOA Motosumiyoshi Common Area

 Back to Projects list
Location
Kanagawa
Year
2011

This project is a whole renovation of a 21-year-old building formerly used to house company employees. Because the existing entryway was in poor condition, we proposed replacing it with a space that would serve both as the new face of the building and as a place for residents to build a community. To bridge the elevation gap between the entrance and elevator, and the common hallway on the first floor, we added a sloped courtyard garden that also provides a green area residents can look out on from the community room. The exterior of the entryway, staircase, and western side of the building is covered in subdued wine-red steel sheeting that will only become more interesting as it ages.

Other Projects by 小山光/Key Operation Inc.

yotsuya tenera
Tokyo
House Taishido
Tokyo
Asian Sweets and Cafe KOKI
Ishikawa
Flat floating box
Tokyo
ReNOA Motosumiyoshi 103
Kanagawa
ReNOA Motosumiyoshi 301
Kanagawa