Editorial

more
Headlines

2018 YTAA Finalists Announced

The Fundació Mies van der Rohe and Creative Europe have announced the twelve finalists, culled from forty shortlisted projects,…


Featured Profile

more

Magazine

more
Yvonne Farrell and Shelley McNamara, curators of the 16th International Architecture Exhibition, have described the buildings of the Biennale as active participants in the exhibition. In the Central Pavilion in the Giardini, they peeled back...
As part of the opening of the Dutch Pavilion's Work, Body, Leisure exhibit in the 2018 Venice Architecture Biennale, this afternoon architecture historian and theorist Beatriz Colomina held Bed-In Interviews: a...
In a short film from PLANE—SITE, Biennale curators Yvonne Farrell and Shelley McNamara explain their position behind the

Profiles

more
  • Architects
  • 5
    Employees
  • 30
    Projects

  • Architects
  • 7
    Employees
  • 13
    Projects

  • Architects
  • Interior Designers
  • 2
    Employees
  • 12
    Projects

  • Architects
  • 6
    Employees
  • 12
    Projects

  • Architects
  • 2
    Employees
  • 12
    Projects

  • Architects
  • 2
    Employees
  • 12
    Projects

  • Landscape Architects
  • 4
    Employees
  • 10
    Projects

  • Architects
  • 5
    Employees
  • 12
    Projects

  • Architects
  • 6
    Projects

  • Architects
  • 4
    Employees
  • 23
    Projects

  • Architects
  • 12
    Projects

  • Architects
  • 3
    Employees
  • 14
    Projects


Reviews

more
Specht Architects

Sundial House

The name of this house in Santa Fe, New Mexico, is an apt one, referring to the 125-foot-long…


Projects

more
NKS architects
Fukuoka, 2015

Architect Show
福岡県 , 2017

This project is located in rural area of Mii city in Fukuoka Prefecture Japan. The buiding was designed to have minimum opening on the outer side ...
Design Network Associates | DNA
北九州市八幡西区, 2017

新校舎の建設に伴い、古い校舎が数棟解体されたため、キャンパス内に広大な屋外空間が生まれた。キャンパス内に様々な活動・交流広場を展開し、動線空間を再整備することで、学生たちのアクティビティが日常的に広がるキャンパスを目指した。面的な広がりや緩やかな高低差を活かし、公園の中に大学があるような大らか...
Design Network Associates | DNA
熊本市北区, 2018

熊本保健科学大学における新しい体育館の周辺と、駅とキャンパスを結ぶ通りのランドスケープである。敷地は駅の目の前に位置しているため、体育館は大学の顔としてシンボリックな存在となることが求められた。ランドスケープは体育館の存在を際立たせるために、出来るだけフラットな計画とした。水平に広がるランドス...
Kazuki Moroe Architects
Aichi, 2017

A new shared house accommodating 21 people was built in Nagoya. The client is same as the first shared house built next to it. We attempted a n...
Kazuki Moroe Architects
Aichi, 2016

Kazuki Moroe Architects
Aichi, 2016

Kazuki Moroe Architects
Aichi, 2016

Kazuki Moroe Architects
Gifu, 2015

Kazuki Moroe Architects
Gifu, 2015

The house is facing the prefectural road where the feature of the old highway continuing to Toki-City Station remains. This house is the constru...
Kazuki Moroe Architects
Aichi, 2015

Kazuki Moroe Architects
Aichi, 2014

There is a stream on the south side of the site, cherry trees are lined along the bank. There was a retaining wall of tuff between the road and th...